Erven, één woord dat zowel een werkwoord is als een zelfstandig naamwoord. In beide betekenissen kan het veel emoties losmaken. Voorbeelden te over, u kent ze ongetwijfeld ook. Vaak denken we alles al meegemaakt te hebben, maar worden toch weer verrast. Hebzucht maakt veel los in de mens. Onvermijdelijk, niet te voorkomen? Toch wel. Begin tijdig met uw voorbereiding en sta stil ij uw testament bij leven en uw testament na overlijden, wie wordt executeur. Ontdek tijdig de hyena’s vermomd als wolven in schaapskleren. En aangiften erfbelasting verzorgen wij ook, maar dat is meer voor wie dan leeft wie dan (later)zorgt. Kom vrijblijvend in alle vertrouwelijkheid met ons praten en met onze notaris.

 

Erven en erfbelasting 2017

Ik heb een erfenis gekregen. Moet ik dan belasting betalen?

Hoeveel belasting moet ik dan betalen?

Moet ik aangifte erfbelasting doen?

Hoe doe ik aangifte erfbelasting?

Dit zijn zo wat vragen die u kunt stellen en die de Belastingdienst al voor u heeft bedacht. Zie ook de volgende link: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/erfbelasting/erfbelasting

Wat u ook kunt doen is door vooraf uw licht op te komen steken bij RDR Accountants en met ons na te gaan wat de (on)mogelijkheden zijn.