Als onze cliënten succes hebben, hebben wij dat ook een beetje.

Een klein, no-nonsense kantoor in Rotterdam, dat is RDR Accountants aan leerlooierstraat in Rotterdam Hoogvliet. In 1994 werd het kantoor opgericht door Ron de Regt. Na achttien jaar ervaring als accountant besloot hij om voor zichzelf te beginnen. “Ik had het idee dat de dienstverlening veel beter kon en minder afstandelijk diende te zijn. Dat heb ik in RDR Accountants kunnen realiseren door de cliënten persoonlijk te behandelen en de banden hecht te houden. Mijn collegae en ik zijn optimaal bereikbaar en er zijn geen aparte afdelingen waarmee doorverbonden hoeft te worden. Ons kantoor heeft met die reden ook geen telefonistes of secretaresses in dienst.”

Bereikbaarheid

RDR tracht een goede bereikbaarheid, zowel geografisch als communicatief, te realiseren door de cliënten in het hele land te bezoeken op het door hen gewenste tijdstip. Voorts beschikt RDR over moderne communicatiemiddelen en is in principe altijd bereikbaar.

Toekomstplannen

Het is de bedoeling om geleidelijk te blijven groeien. Alleen relaties waar wij bij passen, en andersom, zijn welkom. Dit laatste is zeker niet hautain bedoeld, integendeel zelfs. De contacten zijn vaak zeer intensief. Dan is het belangrijk dat er over en weer begrip en respect is. Pas dan kan RDR optimaal uit de verf komen. Wij zoeken het derhalve meer in de waardevolle contacten dan in de kwantiteit en/of de declaratie. Van deze filosofie zijn ook onze medewerkers doordrongen.

Tevens streven we ernaar om vernieuwend bezig te zijn door telkens diensten aan ons pakket toe te voegen.

Bent u op zoek naar onze contactgegevens? Zie dan de contactpagina.

Oprichting onderneming

Wat is er nu leuker dan in zaken te gaan en een onderneming op te richten? Maar wanneer gaat u hiertoe over, welke rechtsvorm kiest u en wie worden uw partners? Eén verkeerde keuze en er is geen weg meer terug. 

Lees meer

Vierjaargetijden Pakket

Het Vierjaargetijden Pakket schrijven we bij RDR met hoofdletters. En dat doe we niet voor niet. Wij beschouwen het als het kroonjuweel van ons kantoor. Hierin is werkelijk de hele geschiedenis van een ondernemer en diens onderneming beschreven. Het begint in de lente en eindigt (niet) in de winter. 

Lees meer

Wettelijke controles met AFM licentie

Veel collega-accountantskantoren hebben een bloeiende samenstelpraktijk waar ze dag en nacht voor in de weer zijn.Het dienstenpakket is omvangrijk, de cliënten doen zelden vergeefs een beroep op hen.Kortom ze zijn de spin in het web.

Lees meer

Abonnement

Dat is toch iets voor een tijdschrift, een abonnement? Zeker. Maar waarom niet eens bij uw accountant-adviseur een abonnement afgesloten? U neemt toch niet altijd dezelfde diensten af per jaar? Toch wel? Houden zo, niets veranderen.

Lees meer

Accountancy

De Engelsen noemen het boekhouden als het over accountancy gaat. In Nederland is het wel degelijk de opleiding die in een latere fase leidt tot het mogen inschrijven als registeraccountant in het accountantsregister. 

Lees meer

365 Jaarrekeningen

Dus iedere dag een jaarrekening en iedere dag de accountant die ‘m komt bespreken? Zou ie wel willen. Wat hier wordt bedoeld is, dat u als ondernemer van dag tot dag wilt worden geïnformeerd over de stand van zaken in uw onderneming. Kan dat? Ja, dat kan. 

Lees meer

Licentie

De Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) regelt een vergunningplicht voor alle accountantsorganisaties die wettelijke controles verrichten. De Wta kent twee soorten vergunningen:

Lees meer

Bekijk al onze diensten

101 diensten